Trăite

De ce mă îndrăgostesc în fiecare zi

Nu știu soluție mai bună pentru autocunoaștere și pentru sens decât îndrăgostirea zi de zi de… aceeași persoană. La început e un joc, cu timpul devine o a doua natură.

Da, știu, îndrăgostirea ar trebui să vină de la sine, să fie ceva spontan, exploziv, consumator, abuziv pentru sentimente, organe etc. Câteodată e și asta. Dar genul ăsta de îndrăgostire nu e dragostea despre care vorbesc.

castles-616573_960_720Pentru mine, dragostea e îndrăgostirea, în toate zilele vieții tale, de aceeași persoană.

E atunci când o parte din tine se trezește dimineața pentru că trebuie să duci copiii la școală și lumea se învârte corect pentru că cealaltă parte a ta o ține într-o mână în vreme ce cu cealaltă toarnă laptele în căni.

E atunci când, în pofida haosului din jur, ziua e rotundă și frumos alcătuită pentru că, de la biroul celălalt, o parte a ta sfărâmă pietrele și aduce fluturi.

E atunci când îți dai seama că te-ai îndrăgostit, din nou, de cealaltă parte a ta nu pentru că ți-e aproape, pentru că așa e bine/frumos/corect/sănătos… ci pentru că ăsta este răspunsul la întrebarea despre sensul vieții… în fiecare zi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s