Trăite

Margeluse pentru papusa

Stai pe scaunul de lemn, la masuta de lemn si pictezi cu degetul. Afara e soarele primei toamne de gradinita si dincolo de gard mami si tati si cateodata si Ioana te asteapta sa papi supa si sa vina sa te ia acasa. Dar graba nu mai este la fel de mare… Parca scaunele s-au asezat altfel decat ieri si baietelul de langa tine e mai interesat de masina ta de curse iar fetita care este prietena ta are azi un sarafan frumos cu floricele galbene si pantofiori ca papusile Ioanei.

Stai pe scaunul de lemn, la masuta de lemn si astepti sa iti aduca bucatarul supa pentru ca trebuie sa papi ca sa nu il superi. Stii asta fara sa iti spuna nimeni, stii pentru ca ai vorbit cu el si ti-a povestit cum face supa si cat de atent este cand o pune cu polonicul in castronel. Castronelul e verde cu galben si lingura seamana cu cea de la bunica. E buna supa.

Stai pe scaunul de lemn, la masuta de lemn si astepti frumos sa vina tati si mami si poate si Ioana sa le arati margelusele pentru papusa pictate cu degetul pe care l-ai spalat cu mult sapun la chiuveta mica, speciala pentru copii. Afara e soare si toamna si daca nu ar trebui sa mergi acasa sa te culci poate ziua asta nu s-ar mai termina niciodata.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s